Akciók: kontaktlencseAkciók: millásbulgariAkciók: progiAkciók: ray-ban lencseAkciók: biciklisAkciók: sensityAkciók: eAkciók: senms 25%Akciók: szemvizsgálat
Különleges Vizsgálatok állandó akciók Trendoptik Sopron
 

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Trendfigyelő: dg14Trendfigyelő: oakleyTrendfigyelő: pradaTrendfigyelő: eaTrendfigyelő: dgTrendfigyelő: rbTrendfigyelő: bossTrendfigyelő: tipton1Trendfigyelő: BulgariTrendfigyelő: voTrendfigyelő: eaTrendfigyelő: armani1Trendfigyelő: eaTrendfigyelő: boss nőTrendfigyelő: dgTrendfigyelő: rbTrendfigyelő: versaceTrendfigyelő: eaTrendfigyelő: vogue eva mTrendfigyelő: eaTrendfigyelő: boss fehérTrendfigyelő: bulgTrendfigyelő: versaceTrendfigyelő: eaTrendfigyelő: rbTrendfigyelő: bulg Trendfigyelő: jimmy Trendfigyelő: voTrendfigyelő: rb 2013Trendfigyelő: bulgTrendfigyelő: jimmy 2Trendfigyelő: praTrendfigyelő: oakleyTrendfigyelő: rb 2013 2Trendfigyelő: tipton1Trendfigyelő: eaTrendfigyelő: verTrendfigyelő: bulgari8102gTrendfigyelő: bulgari8102gTrendfigyelő: policeTrendfigyelő: pradaTrendfigyelő: pradaTrendfigyelő: rb tükrTrendfigyelő: rb fehérTrendfigyelő: rbTrendfigyelő: tip 4Trendfigyelő: rb2013Trendfigyelő: szemüvegTrendfigyelő: rb

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Szemvizsgálat

Szemvizsgálat
Szemünk a legfontosabb és egyik legbonyolultabb érzékszervünk, mely rendszeres ellenõrzést igényel. Sajnos az emberek gyakran már csak akkor jelentkeznek vizsgálatra, amikor megromlott látásuk, a mindennapi életükben is problémát okoz. Mindenki számára legalább 2 évente szükséges a szem vizsgálata, azonban speciális esetekben vagy gyermekeknél, idõs korban ennél gyakrabban, akár félévente, évente is ajánlott. A látás romlása általában lassú folyamat, amely évekig is eltarthat, különösebb panasz nélkül. Minél elõbb fény derül a látáshibára, annál sikeresebben és könnyebben orvosolhatók a vele kapcsolatos problémák is.
Szemvizsgálat
A megfelelõ korrekciós lencse megállapítása mellett a rendszeres ellenõrzés során végzett szemfenékvizsgálat és szemnyomásmérés biztosítja a késõbbi súlyos látászavarok kialakulásáért felelõs betegségek korai felismerését és kezelését, mint például a cukorbetegség, magas vérnyomás, a szürke- és zöldhályog.

Üzletünk ultramodern rendelõjének felszereltsége biztosítja, hogy alapos és teljeskörû szemvizsgálatot végezzünk pacienseink számára. A vizsgálatot diplomás optometrista és szemorvos végzi.
A szem felszínének és a belsejének ( szemfenéki erek, retina) vizsgálatát egy egyedülálló kamerával felszerelt réslámpával végezzük, így lehetőség nyílik a szem állapotának rögzítésére, az esetleges állapotváltozások nyomon követésére vagy a kép további konzultációra való továbbküldésére. Különös jelentősége van ennek a cukorbetegeknél ill. bármilyen szembetegségben szenvedőknél.
zöldhályogszűrés trendoptik sopron
A zöldhályogszűrést egy érintés nélküli szemnyomásmérővel végezzük, fájdalommentesen és gyorsan.
Újdonság a régióban az a 3 D-s szemvizsgáló amely a fejfájást okozó szemhibák kiszűrését hivatott végezni
Újdonság a régióban az a 3 D-s szemvizsgáló amely a fejfájást okozó szemhibák kiszűrését hivatott végezni és amely nélkül ezek a problémák nem orvosolhatók.
Jelentkezzen be online vagy az alábbi telefonszámokon, Trend Optik Stúdió Interspar 99-342-664
Optiris, Várkerület 27: 99-338-355
 
sign Online bejelentkezés szemvizsgálatra
Trendoptik a facebookon
trend optik sopron
trendfigyelő
Optika sopron, trendoptik