Akciók: kontaktlencseAkciók: millásbulgariAkciók: progiAkciók: ray-ban lencseAkciók: biciklisAkciók: sensityAkciók: eAkciók: senms 25%Akciók: szemvizsgálat
Különleges Vizsgálatok állandó akciók Trendoptik Sopron

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Trendfigyelő: dg14Trendfigyelő: oakleyTrendfigyelő: pradaTrendfigyelő: eaTrendfigyelő: dgTrendfigyelő: rbTrendfigyelő: bossTrendfigyelő: tipton1Trendfigyelő: BulgariTrendfigyelő: voTrendfigyelő: eaTrendfigyelő: armani1Trendfigyelő: eaTrendfigyelő: boss nőTrendfigyelő: dgTrendfigyelő: rbTrendfigyelő: versaceTrendfigyelő: eaTrendfigyelő: vogue eva mTrendfigyelő: eaTrendfigyelő: boss fehérTrendfigyelő: bulgTrendfigyelő: versaceTrendfigyelő: eaTrendfigyelő: rbTrendfigyelő: bulg Trendfigyelő: jimmy Trendfigyelő: voTrendfigyelő: rb 2013Trendfigyelő: bulgTrendfigyelő: jimmy 2Trendfigyelő: praTrendfigyelő: oakleyTrendfigyelő: rb 2013 2Trendfigyelő: tipton1Trendfigyelő: eaTrendfigyelő: verTrendfigyelő: bulgari8102gTrendfigyelő: bulgari8102gTrendfigyelő: policeTrendfigyelő: pradaTrendfigyelő: pradaTrendfigyelő: rb tükrTrendfigyelő: rb fehérTrendfigyelő: rbTrendfigyelő: tip 4Trendfigyelő: rb2013Trendfigyelő: szemüvegTrendfigyelő: rb

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Speciális szemüveglencsék - Napszemüveglencsék

Szemvizsgálat

Szeretne a nyári verőfényben is élesen látni?

Mindannyian imádjuk a napot, de sugarai károsíthatják látásunkat.
A dioptriás napszemüveglencsék egyszerre nyújtják a tökéletes látás és a magas fokú UV védelem kényelmét.
A nagy divattervezők aktuális kereteit és napszemüvegeit a tetszetős, íves forma jellemzi.
Ennek a formának két fontos előnye van: egyrészt a szemet még jobban védi a naptól és széltől, másrészt divatos külsőt kölcsönöz. Ezek közül a divatos szemüvegek közül szinte bármely modellhez illeszthetők az optikánkban forgalmazott ívelt dioptriás napszemüveglencsék. Ezek a lencsék sok színben és alapanyagban elérhetőek, így mindenki megtalálhatja az igényeinek, szemének megfelelő színű szemüveglencsét.
Amennyiben kevésbé íves napszemüveget választunk, könnyebb a dolgunk. Az ilyen modellekbe a mérsékeltebb árú, de természetesen szintén UV szűrős dioptriás napszemüveglencsék is belehelyezhetők.
A polarizált napszemüvegek és szemüveglencsék abban különböznek a többi napszemüvegtől, szemüveglencsétől, hogy a lencséjükön egy polarizált bevonatot találunk.
A polarizált lencse legfontosabb hatása, hogy csak a függőleges irányú fénynyalábokat ereszti át, vagyis a felületekről, különböző anyaghatárokról visszaverődő vakító fény nem jut át a lencsén.
Miért jó ez? Azért, mert sok tevékenység során megkönnyíti életünket. Ilyen például az autóvezetés, vagy a horgászat, a vadászat, a vízi sportok, vagy a víz mellett eltöltött szabad idő. A vízfelszínről visszaverődő napsugarak nem jutnak át a polarizált lencsén, így sokkal jobban „beleláthatunk” a vízbe, meglepően nagy mélységbe is. Így lehetséges, hogy a horgászok a polarizált napszemüvegben látják a halakat a víz alatt és így lehet, hogy vezetés közben jóval előbb észrevehetők az út esetleges hibái vagy az előttünk tekerő biciklistát. Ezek a dioptriával gyártott polarizált lencsék, mindig drágábbak a hagyományos színezett lencséknél, hiszen a lencse felszínén egy igen összetett védőréteget kell létrehozni a sötét szín alatt.
 
sign Online bejelentkezés szemvizsgálatra
Trendoptik a facebookon
trend optik sopron
trendfigyelő
Optika sopron, trendoptik