Akciók: kontaktlencseAkciók: millásbulgariAkciók: progiAkciók: ray-ban lencseAkciók: biciklisAkciók: sensityAkciók: eAkciók: senms 25%Akciók: szemvizsgálat
Különleges Vizsgálatok állandó akciók Trendoptik Sopron
 

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Trendfigyelő: dg14Trendfigyelő: oakleyTrendfigyelő: pradaTrendfigyelő: eaTrendfigyelő: dgTrendfigyelő: rbTrendfigyelő: bossTrendfigyelő: tipton1Trendfigyelő: BulgariTrendfigyelő: voTrendfigyelő: eaTrendfigyelő: armani1Trendfigyelő: eaTrendfigyelő: boss nőTrendfigyelő: dgTrendfigyelő: rbTrendfigyelő: versaceTrendfigyelő: eaTrendfigyelő: vogue eva mTrendfigyelő: eaTrendfigyelő: boss fehérTrendfigyelő: bulgTrendfigyelő: versaceTrendfigyelő: eaTrendfigyelő: rbTrendfigyelő: bulg Trendfigyelő: jimmy Trendfigyelő: voTrendfigyelő: rb 2013Trendfigyelő: bulgTrendfigyelő: jimmy 2Trendfigyelő: praTrendfigyelő: oakleyTrendfigyelő: rb 2013 2Trendfigyelő: tipton1Trendfigyelő: eaTrendfigyelő: verTrendfigyelő: bulgari8102gTrendfigyelő: bulgari8102gTrendfigyelő: policeTrendfigyelő: pradaTrendfigyelő: pradaTrendfigyelő: rb tükrTrendfigyelő: rb fehérTrendfigyelő: rbTrendfigyelő: tip 4Trendfigyelő: rb2013Trendfigyelő: szemüvegTrendfigyelő: rb

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Látásszűrés cégeknek

Látás szűrés cégeknek
A mai munkahelyeken elsõsorban számítógépes munkavégzés folyik, ezért nagyon fontos, hogy olyan körülményeket teremtsünk, ahol a dolgozók hatékonyan és pontosan tudják ellátni feladatukat.

A tartós számítógépes munka számos panaszt okozhat, melyet a szakirodalom „computer vision syndrome”(CVS; számítógépes látási tünetegyüttes) néven foglal össze. Az ehhez kapcsolódó leggyakoribb problémák a fáradt, égő szem, elhomályosuló látás, fókuszálási nehézségek, a szem túlterheltsége, szemszárazság vagy könnyezés, a szem kivörösödése. Ez a tünetcsoport a felmérések szerint a képernyő előtt dolgozók 50-80%-át érinti.
Magyarországon miniszteri rendeletek – 50/1999.(XI.3.) EÜM és a 3/2002.(VIII.30.) ESzCsM rendelet – szabályozzák a képernyő előtti munkavégzés minimális egészségügyi és biztonsági követelményeit. A legfontosabb kitételek a foglalkozás egészségügyi vizsgálat keretében rendszeresen elvégzett szemészeti vizsgálat. A szemész ki tudja szűrni az optikai hibákat, melyeket szemüveggel lehet és kell korrigálni. Szükség esetén a szemész speciális, a számítógépes munkához kialakított szemüveget rendelhet.
Üzletünk vállalja cégek, intézmények szemorvossal, optometristával, szemvizsgáló computerrel és a legfejlettebb vizsgáló eszközökkel történõ szemészeti szûrését, egyidejûleg biztosítva a szemüvegrendelési lehetõséget. Igény esetén kitelepülünk az adott intézménybe, és a vizsgálatokat a helyszínen elvégezzük. Kérésre konkrét árajánlattal állunk az érdeklõdõk rendelkezésére.
Céges szűrésekért felelős személy: Horváth András 20-9790-597
 
sign Online bejelentkezés szemvizsgálatra
Trendoptik a facebookon
trend optik sopron
trendfigyelő
Optika sopron, trendoptik